Van kantoormeubelen, bureaustoelen tot een complete kantoorinrichting

Staand en Zittend werken - Opbergen - Archiveren - Sfeer - en Meer!

Al 14 jaar zijn wij actief in alles wat met kantoorinrichting en kantoormeubelen te maken heeft. Of dat nu een bureaustoel is, of een complete inrichting met stoffering en vloerbedekking, graag zijn wij u van dienst. Uitgangspositie is uw zithouding en uw werkplek. Zitten is het nieuwe roken, dat komt natuurlijk door te weinig beweging. Daarom promoten wij het actief werken. Zitten en staan worden hier afgewisseld en daarbij houden wij rekening met het soort werk dat u uitvoert.

Bij een complete inrichting van uw bedrijf is het ook mogelijk meubilair te leasen. Daarvoor gaan wij met u samen in gesprek. Wij denken mee vanuit úw situatie!

Heeft u snel iets nodig, dan kunt u via onze webshop al binnen een week een werkplek realiseren! Klik op de knop hierboven!

 

Wilt u een compleet advies, kijk dan hier beneden naar onze werkwijze. 

Wilt u een compleet advies, dan gaan we samen stap voor stap te werk:

1. Inventarisatie:
In een persoonlijk gesprek gaan we de bestaande situatie  op uw kantoor inventariseren en brengen we uw toekomstige wensen in beeld.

 

2. Advies:
Deze gegevens worden meegenomen in een eerste, globaal opgezet advies. Vanuit dit concept wordt, indien gewenst, een ontwerp gemaakt waarbij alle ingrediënten worden meegenomen. Het concept kan naast kantoormeubelen en projectmeubelen ook aangevuld worden met maatwerk meubilair, plafondbekleding, scheidingswanden, akoestische oplossingen, vloerbedekking, licht etc.

3. Ontwerp:
Met het ontwerp en/ of de offerte wordt de definitieve invulling van uw kantoor bepaald. Aansluitend volgt de invulling van de logistieke afwikkeling van het proces om zo chronologisch te werken.

 

4. Uitvoering:
Veranderingen en/ of verbouwingen aan het kantoor interieur en de aansluitende levering en plaatsing van het meubilair worden georganiseerd.

Wij zijn er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden en staan voor een persoonlijke benadering.

 


Leveringsvoorwaarden

Onze leveringen zijn franco, tenzij anders vermeld. Wij leveren achter de eerste afsluitbare deur. Bij projecten worden de levercondities in de offerte vermeld. Inhuizen en montage op aanvraag. Alle prijsvermeldingen zijn exclusief BTW. Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Een kopie kunt u bij ons opvragen.


Kleine greep uit onze referenties