Over ons

Van kantoormeubelen, bureaustoelen tot een complete kantoorinrichting

Zittend werken – Staand werken – Opbergen – Archiveren – Sfeer – en Meer! Al bijna 10 jaar zijn wij actief in alles wat met kantoorinrichting en kantoormeubelen te maken heeft. Of dat nu die ene bureaustoel is, of een complete aangekleed met stoffering en vloerbedekking, graag zijn wij van dienst. Ook kunt u bij ons meubilair huren voor tijdelijke projecten, of als voorlopige kantoorinrichting in afwachting op uw nieuwe meubilair.
Wij denken mee vanuit úw situatie

Heeft u snel iets nodig, dan kunt u via onze webshop al binnen een week een werkplek realiseren!

Kijk eens op onze website en als u vragen of opmerkingen heeft, neem gerust contact met ons op!

Producten: Bekijk de verschillende mogelijkheden. Neem contact op, of bestel via de webshop.
Inrichting: Wilt u een compleet advies, dan gaan we samen stap voor stap te werk:

Inventarisatie:
In een persoonlijk gesprek gaan we de bestaande situatie  op uw kantoor inventariseren en brengen we uw toekomstige wensen in beeld.
Advies:
Deze gegevens worden meegenomen in een eerste, globaal opgezet advies. Vanuit dit concept wordt, indien gewenst, een ontwerp gemaakt waarbij alle ingrediënten worden meegenomen. Het concept kan naast kantoormeubelen en projectmeubelen ook aangevuld worden met maatwerk meubilair, plafondbekleding, scheidingswanden, vloerbedekking, licht etc.
Ontwerp:
Met het ontwerp en/ of de offerte wordt de definitieve invulling van uw kantoor bepaald. Aansluitend volgt de invulling van de logistieke afwikkeling van het proces om zo chronologisch te werken.
Uitvoering:
Veranderingen en/ of verbouwingen aan het kantoor interieur en de aansluitende levering en plaatsing van het meubilair worden georganiseerd.

Wij zijn er op gericht u een zo goed mogelijke service te bieden en staan voor een persoonlijke benadering.

kantoormeubelen bureaustoelen kasten directiekantoor kantoorinrichting ladeblok rolcontainer cable kabel management verhuur “gebruikte kantoormeubelen”

Leveringsvoorwaarden:

Binnen de gemeente Venlo bedragen onze leverkosten 75,00 bij een bestellingen tot 250,00 Euro, tenzij anders vermeld. ( Buiten de gemeente Venlo op aanvraag )
Wij leveren achter de eerste afsluitbare deur. Inhuizen en montage op aanvraag.
Alle prijsvermeldingen zijn exclusief BTW. Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Een kopie kunt u bij ons opvragen.